Socata reteta bunicii

de ANCA in Bauturi, 15 Mai 2009 | 19177 vizualizari

COMENTARII (40)

Oana 1

15.05.2009, 00:15

Vreau si euuuu!

Bucataras 1

15.05.2009, 00:33

Moaaaa, bautura mea preferata cind eram mic

Catalin 1

15.05.2009, 01:29

Eu am crezut ca Anca e șocata de cit de tare e site-ul nostru

Oana 1

15.05.2009, 01:48

Sabina 1

15.05.2009, 09:58

O bunatate !!! As bea non-stop!
Mi-am propus sa merg si eu la padure sa adun soc, dar nu am ajuns ... aveti idee gasesc flori uscate la plafar?

ANCA 1

15.05.2009, 10:29

Bucataras 1

15.05.2009, 11:01

A mea deja e la fermentat

ANCA 1

15.05.2009, 11:57

e bunaaa! dar ce credeti? 'pompi' zice ca trebuia sa mai stea cateva zile, 3-4-5!! cica nu e suficient de acidulata, asa ca am mai pus o tura, pe care o lasam mai mult.

ANCA 1

16.05.2009, 12:03

Ioana, parca s-a mai acidulat putin, asa este...tura a doua insa, o tin putin mai mult, am modificat si in reteta, cam 3-4 zile.

ANCA 1

18.05.2009, 10:30

Asa e, Mihaita, merge si miere, dar se dizolva mai greu...si eu am uscat deja flori pt inca 2 'ture'

ANCA 1

18.05.2009, 13:37

la tura a doua am pus jumate de plic de drojdie ca atata mai aveam si a iesit super!

Oana 1

18.05.2009, 17:48

Si socata mea e la borcan Mie mi-a placut mult socata neacidulata a la Bunica , dar cred ca am pus cam mult zahar . Oricum, e bunaaaa! Cam 2 zile o las eu, sa nu ne intepe la limba Si am pus si eu flori la uscat pt. inca 2 ture si i-am dat si mamei pt. 2 ture

ANCA 1

18.05.2009, 19:48

aha, deci fara drojdie iese neacidulata...sincer, pentru mine nu are farmec neacidulata, o prefer asa!

ANCA 1

26.05.2009, 23:44

am luat-o razna complet, cu socata asta, opriti-ma cumva! am facut de vreo 5 ori pana acum, si e a naibii de calorioasa, dar nu ma pot abtine!

danygospodina 1

27.05.2009, 10:17

La noapte cred ca voi sari gardul la scara vecina. Au un soc asa mare, si cum am citi reteta asta....mi-e teama sa nu se usuce.

ANCA 1

27.05.2009, 11:10

Bravo, Dani, ar fi pacat!..eu am gasit, la primele 2 ture, in parc..

Sabina 1

29.05.2009, 09:59

Gata am rezolvat si eu ...am facut rost de flori si de aseara borcanul cu socata e la loc de cinste in bucatarie. Abia astept ...

ANCA 1

29.05.2009, 15:11

eu am inca plin frigiderul de sticle

ANCA 1

30.05.2009, 16:50

Ghiop, ce te-a suparat, nasoala socata?

Oana 1

31.05.2009, 20:32

Florin, eu gustam mereu din ea, cum ajungeam in raza borcanului Parca as mai vrea si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii