Socata reteta bunicii, cu fructe de padure

de Adi_Caradeanu in Bauturi, 30 Iul 2015 | 2987 vizualizari

 

Socata reteta bunicii
foto credit Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

  • Socata reteta bunicii
  • 100 g capsuni
  • 150 g fructe padure congelate
  • 1 lingurita zahar
  • 20 ml suc proaspat de lamaie
  • 300 ml socata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata reteta bunicii, cu fructe de padure:

Socata reteta bunicii

Curatati capsunile de codita

Adaugati ingredientele intr-un blender Blend Activ, puneti capacul cu lame 

Lasati ingredientele la blendat 45 - 60 secunde

Scoateti capacul cu lame 

Adaugati gheata  si inchideti cu capacul TO GO

Daca ti-a placut reteta noastra "Socata reteta bunicii, cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Xandrinne 1

31.07.2015, 08:50

Panacris 1

31.07.2015, 19:49

Socată și căpșuni proaspete acum??? Bună treabă

Gicuta 1

10.08.2015, 11:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

pe 29.05 la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vin fiert aromat