Somon cu sos de iaurt si lamaie

de mickyapostu in Somon, 13 Feb 2013 | 11185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 2 bucati somon
  • - un iaurt cremos 150 g
  • - zeama de la o lamaie
  • - sare, piper, condimente pentru peste
  • - putin ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sos de iaurt si lamaie:

Spalati si stergeti bucatile de peste. Condimentati-le si ungeti cu jumatate din zeama de lamaie. Incingeti o tigaie in care puneti cam o lingura de ulei de masline. Puneti pestele si frigeti-l cam 5 minute pe fiecare parte. Timpul poate sa difere in functie de grosimea rondelelor.

Cat se face pestele, pregatiti sosul astfel: amestecati iaurtul cu zeama de lamaie ramasa si adaugati sare si piper dupa gust. Serviti alaturi de bucatile de peste.

Proaspat si sanatos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos de iaurt si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

danakarin 1

14.02.2013, 07:43

Arata bestial

Sidy 1

14.02.2013, 08:47

Sim0na 1

14.02.2013, 20:58

O bunatate!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon cu piure de mazare, morcovi si sos de mustar