Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Dana_Retetegg in Pt. paste, 8 Dec 2011 | 5729 vizualizari
Ionutza 1
arata bine sosul///am vazut la o emisiune pe euforia ca se pune si la macaroanele cu branza sa fie mai cremoase felicitaaari :*
Dana_Retetegg 1
Eu il stiam prima data la o cunostinta care il punea la clatite cu carne si legume Nu l-am incercat pana acum decat in lasagna, dar trebuie sa-l mai testez Multumesc
MotanLaOale 1
Lau 1
bun
mena29 1
imi place si sunt sigura ca nucsoara i-a dat o savoare aparte
gaby_gabytza 1
place
Stiu ca el original asa se face, cu nucsoara, plus ca imi place mult aroma ei
multumesc pt aprecieri tuturor
Rocsi 1
fain
Ubulika 1
superrrr trebuie incercat
Multumesc mult
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:56
ieri la 22:00
de Bucataras 6
ieri la 11:19
pe 17.05 la 14:48
pe 17.05 la 10:38
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Rocsi
vasimur
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!