Sos picant din gogoșari

de Ducesa in Conserve, 4 Oct 2014 | 4910 vizualizari

COMENTARII (37)

Adele 1

04.10.2014, 19:37

- Andreea - 1

04.10.2014, 19:41

portiadelumina 1

04.10.2014, 20:08

Ai postat taman acum, când nu am net decât pe un amărât de stick ce nu-mi deschide pozele . Presupun că-i bun ce ai făcut, asta din ce am citit, că dacă nu-mi vine netul (pe cablu) rămân doar cu supoziţiile. Bine, eu ştiu cum găteşti, dar aici vorbeam doar de reţetă.

Ducesa 1

04.10.2014, 20:13

Padre, am mai făcut azi o porție, prima aproape o terminasem. Nu că am fi mâncat-o noi, dar am mai dat altora. Asta o închid cu zece zăvoare!

MotanLaOale 1

04.10.2014, 20:20

portiadelumina 1

04.10.2014, 20:37

Duceasă, bine că am fost pe la voi când încă nu era zăvorâtă cămara.

Ducesa 1

04.10.2014, 20:39

Dar nici cu mare lucru nu te-ai ales...

portiadelumina 1

04.10.2014, 20:43

M-am hrănit sufleteşte. Bine, am şi mâncat, din de toate şi toate bune, dar asta nu se spune.

Ducesa 1

04.10.2014, 20:56

Aș spune că ăștia-s musafirii ideali, cei ce se hrănesc doar sufletește, dar o fac doar sub formă de glumă. Pe mine mă bucură cei ce mănâncă copios, ca apoi să mă laude, desigur Bine, atunci când am timp să gătesc.

portiadelumina 1

04.10.2014, 20:59

Apăi eu te-am lăudat peste tot, doar ştii. E drept, trebuia să stăm mai mult, că din cauza emoţiilor m-am inhibat gastronomic.

Merisor 1

04.10.2014, 21:03

Imi place ce ai facut tu aici!
Cred ca am sa-l incerc si eu

Ducesa 1

04.10.2014, 21:04

Mulțumesc. N-am fost suficient de autoritată, data viitoare altfel discutăm referitor la timpul de ședere.

Ducesa 1

04.10.2014, 21:07

Merișor, e o rețetă foarte, foarte simplă, tu faci adevărate minunății. Dar să știi că are un succes nemaipomenit. Iuțeala i-o dă fiecare după propriul gust, eu fac câte o porție și mai picantă, cu mai mulți ardei iuți.

portiadelumina 1

04.10.2014, 21:07

N-ai fost autoritară? Vai, că n-am emoticonul necesar aici.

Ducesa 1

04.10.2014, 21:08

Padree...

RuxyRux 1

04.10.2014, 21:25

O pasta excelenta.....nu refuz un borcanel daca mai ai

Ducesa 1

04.10.2014, 21:33

Rux, tocmai mă plângeam că-i a două porție ce-o fac, prima s-a cam dus tot oferind câte un borcănel. Îți dau...

Dya Daniela Andrei 1

04.10.2014, 21:33

RuxyRux 1

04.10.2014, 21:38

M-am linistit fata frumoasa!

Ducesa 1

04.10.2014, 21:52

Mulțumesc, Dya.

Ina 1

04.10.2014, 22:01

Eu mai am de anul trecut, ca am facut mult Bun, Bun!

Ducesa 1

04.10.2014, 22:05

Ina, la ce cantități am văzut că faceți voi, ar trebui să faci o dată la cinci ani, și tot v-ar ajunge!

Ina 1

04.10.2014, 22:29

))

Panacris 1

04.10.2014, 23:39

Cam picantă pentru mine , dar Zmeii sunt amatori așa că am pus rețeta la de probat

Ducesa 1

04.10.2014, 23:47

Panacris, la ce rețete am văzut la tine, pe asta o faci fluierând. După ce faci în primul an, va deveni un must have!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Adjika sos iute