Spaghete bolognese

de Pasiune pentru bucatarie in Spaghete, 2 Feb 2010 | 18091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -300 g carne tocata(pui am folosit eu)
  • -400 g spaghete
  • -1 plic Maggi Ideea Zilei,baza pentru SPAGHETE BOLOGNESE
  • -1 ceapa mica(optional)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete bolognese:

Se pun spagetele la fiert in apa fierbinte cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Separat se fierbe pieptul de pui(daca folositi carne tocata nu o fierbeti:)).Dupa ce a fiert putin pieptul il scoateti si il tocati marunt sau il treceti prin masina de tocat,tocati si ceapa foarte marunt si le puneti la calit in 3 linguri de ulei.Plicul de maggi il amestecati cu 300 ml apa si il adaugati in tigaia cu ceapa si carne si mai lasati sa fiarba 5 min(eu am mai adaugat si 2 linguri de pasta dizolvata in apa).Dupa ce au fiert pastele le puneti intr-o strecuratoare si dati un jet de apa rece.Puneti pastele intr-un vas si adaugati sosul,amestecand incet!
Puteti sa le serviti cu branza sau cascaval ras deasupra sau simple!SUNT DELICIOASE!!!!!!!

                                POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ton,ceapa verde si smantana