Spaghete cu branza (la cuptor)

de Alina26 in Spaghete, 7 Iul 2014 | 19433 vizualizari

 

Am primit o cantitate mai mare de cas,si demult vroiam sa fac spaghete cu branza cum facea mama cand eram mica."Un dulce" a copilariei....

 

INGREDIENTE

  • -500 g spaghete
  • -500 g cas proaspat
  • -3 oua
  • -100 g zahar
  • -1 esenta de vanilie
  • -200 g smantana
  • -ulei pentru uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu branza (la cuptor):

1.Am fiert spaghetele dupa instructiunile de pe anbalaj.Apoi le-am clatit cu apa rece si le-am lasat la scurs.

2.Am dat pe razatoarea mare casul.

3.Am pus intr-un bol casul cu zaharul,smantana,oua,esenta de vanilie si smantana si am mestecat bine.

4.Am incins cuptorul la 200°.Am uns tava de aragaz cu putin ulei.

5,Am pus spaghetele si am mestecat.Am pus compozitia in tava presand usor cu o spatula si am dat la cuptor pentru 20-25 de minute.

Calde sau reci...o bunatate....!!! Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Puteti pune zahar mai mult daca va place mai dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu branza (la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara