Spaghete cu sos de legume

de Valclaudia in Spaghete, 22 Iun 2014 | 6276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de spaghete din comert
  • 1 dovlecel potrivit
  • 1 rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • 1 praf de nucsoara
  • marar verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos de legume:

Fierbem spaghetele in apa clocotita cu sare,urmand instructiunile de pe ambalaj.

Curatam dovlecelul, il taiem cubulete,il calim cu rosia taiata cubulete (asezonat cu sare si piper) timp de 10 minute in ulei.

Punem usturoiul taiat felii subtiri, mai calim un minut, doua.

Adaugam rosiile pasate,praful de nucsoara si lasam sa fiarba la foc mic pana obtinem consistenta dorita la sosul format.

Servim sosul peste spaghetele caldute, inainte de servire presaram marar verde tocat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sunca si legume