Spaghete in sos cremos cu varza de Bruxelles si carnati

de Satisfyyourcravings in Spaghete, 9 Noi 2018 | 2413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame spaghete
  • 4 linguri ulei
  • 300 grame carnati proaspeti, subtiri (eu am folosit de vita)
  • 500 grame varza de Bruxelles
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • sare, piper
  • patrunjel proaspat
  • 80 de grame Parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete in sos cremos cu varza de Bruxelles si carnati:

Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. 

Intre timp, se curata varza de Bruxelles si se taie in 4. Ceapa si usturoiul se toaca marunt.

Carnatii se taie in felii nu foarte subtiri si se prajesc in 2 linguri de ulei, la foc mediu 12 minute.

Varza se soteaza in 2 linguri de ulei, timp de 8 minute la foc mare, se reduce apoi focul la mic si se adauga ceapa si usuturoiul. Se gatesc 4 minute, se adauga smantana si jumatate din cantitatea de Parmezan si se mai lasa cateva minute, amestecand din cand in cand. 

Se adauga sosul si carnatii peste spaghete si se amesteca bine, adaugand din apa in care au fiert pastele, daca este nevoie, pentru a obtine un sos matasos. Se adauga sare si piper dupa gust si se presara cu patrunjel proaspat si restul de Parmezan. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete in sos cremos cu varza de Bruxelles si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu crenvusti