Spaghetti Timbal

de rena in Spaghete, 22 Ian 2014 | 12315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de spaghetti
  • 1 pachet de foi
  • 5-6 felii de bacon (sunca afumata)
  • un ardei rosu si unul verde
  • 300 gr ciuperci champion
  • o crema lichida 200 ml (frisca lichida dar nu dulce)
  • 2 linguri de smantana
  • sare,piper,ulei
  • un pachet de unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Timbal:

Punem spaghettele la fiert in apa cu sare,dupa ce s-au fiert le strecuram si le clatim cu apa rece.

Taiem baconul cuburi si il prajim un pic, adaugam ardeii taiati cubulete mici si ii calim, apoi taiem ciupercile felii si le punem si pe ele la calit sa se inmoaie. Punem compozitia intr-un lighean.

Adaugam sarea,piperul, crema lichida si smantana,punem si spaghettele si amestecam bine compozitia.

Luam o tava, topim untul si ungem tava, apoi punem jumatate din foi una cate una si le ungem ,punem compozitia invelim cu foile ramase,  le ungem si punem celalanta jumatate din foi una cate una unse intre ele.Intepam cu o furculita foile sa nu se umfle la copt.Bagam la cuptor pana se ruminesc foile.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Am adaugat o poza cu crema lichida

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Timbal" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu bacon, ciuperci si cascaval