Spanac cu snitele de soia in crusta rosie

de Anamaria7 in Mancaruri de post, 21 Mar 2011 | 6003 vizualizari

 

Soia SOia sOiAaA :))) --> Am auzit multe lucruri bune despre soia... daca sunt adevarate... in ziua de azi nu mai stii ce sa mai crezi. Dar rea nu poate fi, orientul o mananca zilnic :)
* reduce nivelul colesterolului rau;
* reduce hipertensiunea;
* impiedica dezvoltarea celulelor canceroase in anumite zone ale corpului;
* mentine densitatea osoasa;
* usureaza simptomele menopauzei;
* intareste sistemul imunitar;
* controleaza nivelul glicemiei la diabetici;
* reduce inflamarile.

 

INGREDIENTE

  • Pentru spanac:
  • 1 punga spanac congelat
  • 4 catei de usturoi
  • 4 lg faina
  • 200ml apa
  • sare
  • ulei pentru calit
  • Pentru snitele:
  • 1 pachet snitele de soia
  • faina, pesmet pentru imbracat
  • bulion
  • cimbru
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu snitele de soia in crusta rosie:

Spanacul se lasa la decongelat. Usturoiul presat se caleste usor in ulei, apoi se adauga faina, iar cand compozitia s-a omogenizat adaugam spanacul si amestecam bine, apoi lungim cu apa pana cand ajungem la consistenta cremoasa dorita. Condimentam cu sare.

Snitelele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se storc de apa. Facem un sos pentru imbracat snitelele din faina si bulion, apoi adaugam in el sare, piper si cimbru. Dam snitelele prin faina, apoi prin sos, iar la final prin pesmet si le prajim pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu snitele de soia in crusta rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spanac