Spanac scazut-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 24 Mar 2010 | 20997 vizualizari

 

sper gustos,pitici mei au vrut sa-l manance pe paine uscata................si intradevar e foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 500g spanac proaspat
  • 6-7 linguri de faina
  • 2 cani lapte de soia
  • 1 caciulie usturoi
  • putin otet
  • daca nu e de post se pune smantana
  • putin delikat
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac scazut-post:

Se spala spanacul si se fierbe pe aburi(e mai sanatos)daca nu in apa cu putina sare se opareste putin,apoi se lasa sa se raceasca si se toaca marunt

Intr-o craticioara se pune ulei de masline 3-4 linguri apoi usturoiul pisat se lasa sa se calesca 2-3 minute apoi se pune faina si se amesteca bine dupa care se pune cate putin lapte de soia(daca nu e de post lapte simplu sau char smantana)si se amesteca bine ,se pune putin delikat si sare si se amesteca bine se face ca o smantana groasa apoi se pune spanacul tocat si se amesteca bine apoi se pune putin otet(laptele de soia e putin mai aromat mai dulce si pt a schimba putin araoma am pus 2-3 linguri de otet)

Se serveste cald

Pititi mei au vrut pe crutoane de paine uscata

De obicei le fac ochiuri din oua pe spanac e super bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac scazut-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu rosii si spanac