Spirale din foietaj cu branza si chimen.

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2013 | 31895 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Diana.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj Bella
  • 250 gr branza sarata
  • 150 gr branza proaspata
  • 2 oua
  • 50 gr chimen
  • 1 lingurita lapte
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale din foietaj cu branza si chimen.:

De aici m-am inspirat:http://www.bucataras.ro/retete/spirale-din-foietaj-cu-branza-41259.html

Branza sarata o dam pe razatoare sau o pasam cu furculita si o amestecam cu branza dulce.

Adaugam o parte din semintele de chimen si un ou si omogenizam.

Intindem o foaie din pachetul de foietaj, direct pe folia in care este impachetat si o ungem cu compozitia de branza.

Acoperim cu cealalta foaie, presam bine si taiem fasii de un cm latime.

Ungem fasiile cu ou batut cu lapte, presaram chimen si le rasucim in forma de spirale.

Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam spiralele si dam la cuptor pentru 35 minute la 180 grade.

TIPS-URI

1

Se poate folosi cascaval in loc de branza.

2

Se pot pot presara seminte de susan, mac si altele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale din foietaj cu branza si chimen." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Lia_ 1

23.09.2013, 22:21

excelenta ideea! arata bine si daca e foietaj cu br si e ce-mi place!

in saratele imi place mult si chimenul, altfel nu ma prea omor dupa el

alilianaa 1

23.09.2013, 22:27

ce-mi plac..

Patricia Iordache 1

24.09.2013, 07:34

Pe acestea le voi face si eu...le trec la favorite!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de somon fumee in foietaj