Spuma de capsuni

de Adrian2016 in Dulciuri, 19 Iul 2016 | 3178 vizualizari

 

Ne place tare mult aceasta spuma si este foarte usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de capsuni
  • 200 gr de zahar
  • 2 albusuri de ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni:

      Capsunile se curata de codite si se spala bine.Le-am taiat in doua pe cele care au fost mari si le-am pus in blender si le-am maruntit.Separat se bate spuma albusul. Se adauga zaharul si se bate din nou pana se intareste.

      Capsunile pasate se incoporeaza in albusul batut spuma, cu miscari circulare de jos in sus. Spuma de capsuni se toarna in boluri pentru desert si se introduce in frigider 15-20 de minute.Pofta buna.

      

TIPS-URI

1

Daca nu aveti blender se pot pasa cu furculita.

2

Nu se amesteca folosind mixerul deoarece spuma de capsuni pierde aerul care o mentine pufoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spumă de căpşuni