Stroganoff de manzat in lapte de cocos

de Bya Ralu in Vita, 18 Sep 2013 | 3216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de bucati stroganoff de manzat
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1/2 cutie lapte de cocos
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 50 ml vin alb
  • sare/piper/curcuma/oregano
  • praf de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stroganoff de manzat in lapte de cocos:

Bucatiile de stroganoff le punem intr-un castron,le condimentam si adaugam laptele de cocos si putin ulei de masline.Se da la frigider pentru 2 ore.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit intr-un ceaun cu putin ulei de masline,se adauga si bucatiile de carne si morcovul taiat feliute subtiri.

Se adauga si vinul si ciuperciile scurse de zeama.Pune 2 pahare de apa,condimentele si lasam la foc potrivit sa fiarba.

Se completeaza cu apa pana cand carnea este fiarta.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stroganoff de manzat in lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Krystyan Trendy 1

16.12.2013, 11:58

interesanta reteta

marcela1979 1

23.04.2016, 15:22

Sidy 1

06.06.2021, 06:51

Bun, bunut...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas la ceaun