Descoperă rețeta de broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola, un fel de mâncare savuros și sănătos. Află... citeste mai mult
Aceste patlagele sunt foarte sensibile,se coc repede si tot atat de repede se strica;am pus si la borcan cu suc de rosii,acum va arat si sucul lor pus la sticle.
Patlagelele spalate, taiate,trecute prin separator de 2 ori, sucul rezultat il punem la fiert iar intr-o oala de 8 l de suc, adaugam 3 linguri zahar si 6 de sare. Lasam sa fiarba incet amestecand din cand in cand, adunam spuma care se formeaza iar cand a scazut suficient de mult (in oala trebuie sa ramana jumatate din suc), asa fierbinte punem sucul in sticle (sticla fiind intr-un vas cu apa rece). Infiletam bine dopurile, le punem in patura si le lasam pana se racesc bine apoi la camara.
1
nu ezitati sa puneti la conservele in care predomina rosiile cate putin zahar pentru ca opreste fermentarea, oricat de multa sare ar avea
2
se foloseste ca orice alt suc de rosii la diferite preparate dar si baut
Descoperă rețeta de broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola, un fel de mâncare savuros și sănătos. Află... citeste mai mult