Sufleu de dovlecei si leurda (by Simona72)

de Alina26 in Mancaruri de legume, 18 Iun 2014 | 3084 vizualizari

 

Mi-a placut foarte mult aceasta reteta si cum imi plac la nebunie dovleceii,pregatiti in orice mod,m-am decis sa fac acest Sufleu foarte gustos.
Din pacate nu am avut toate ingredientele,nu am pus masline si nici cas (dar am folosit mozzarela),dar a fost foarte bun si fara!!!Sper sa nu se supere Simona.... :*
Multumesc pentru reteta!!!! :* :* :*
Reteta Simonei :
www.bucataras.ro/retete/sufleu-de-dovlecei-si-leurda-50114.html

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei potriviti
  • 5 oua
  • 150g mozzarela
  • 3 lg smantana
  • 2 lg ulei de masline
  • 1 legatura de leurda
  • 3 fire de marar (eu am avut uscat)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei si leurda (by Simona72):

Am spalat dovleceii,am taiat extremitatile,le-am dat pe razatoarea mare,am pudrat cu putina sare si i-am lasat 5-10 minute.Dupa care i-am stors.

Intr-un bol am pus 100g mozzarella rasa,leurda tocata marunt dupa ce s-a decongelat ( am avut in congelator),mararul,smantana,uleiul de masline,sare,piper,dovleceii pe care i-am stors si am mestecat bine.

Am batut ouale bine si am pus jumatate in compozitia de dovlecei,mestecand incet.Am pus si restul de oua si am mestecat incet.

Am uns o tava cu ulei si am tapetat cu faina,am pus compozitia,am ras restul de mozzarella pe deasupra si am dat la cuptorul preincalzit la 180° pentru 30 de minute.

Dupa aceea am mai lasat in cuptor 10 minute cu usa deschisa.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei si leurda (by Simona72)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (15)

Krystyan Trendy 1

19.06.2014, 09:35

super

laura_n 1

19.06.2014, 16:33

biig like!

Alina26 1

23.06.2014, 09:47

va multumesc mult pentru aprecieri!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de dovlecei