Supa crema de legume

de mimmi in Supe, 13 Iul 2011 | 5209 vizualizari

 

Ce poate fi mai sanatos si mai bun decat o supa crema de legume, usor de preparat, plina de vitamine?

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 gulie
  • 1 cartof mare
  • 1/2 conopida
  • sare,piper,boia
  • patrunjel
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume:

Tocam ceapa,morcovul il taiem felii,dupa care le calim impreuna intr-o lingura de ulei,dupa ce,ceapa devine transparenta adaugam gulia si morcovul taiate cubulete.

Condimentam cu sare,piper si boia,adaugam apa si lasam sa fiarba.

Cand sunt aproape fierte legumele,adaugam buchetele mici de conopida(spalate).

Dupa ce sunt fierte legumele lasam sa se raceasca si le blenduim . Adaugam supa in care au fiert legumele pentru a mai subtia supa crema de legume (depinde cat de lichida vreti sa fie). Adaugam frunze de patrunjel si servim supa crema de legume cu crutoane.

Pofta Buna !!

TIPS-URI

1

Supa crema de legume este usor de preparat din orice legume aveti la indemana. Eu am folosit ce aveam in casa dar puteti adauga mazare, fasole, brocoli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen cu oua si crutoane aromate reteta ardeleneasca