Supa crema de legume cu creson

de cristeena20 in Supe/Ciorbe, 31 Aug 2014 | 3442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/4 praz
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 dovlecel (Curgette)
  • 2 cartofi
  • 1)2 rosie bine coapta
  • 1 cub knorr, sare
  • margarina vegetala (cat un cub)
  • 3 pumni de creson proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume cu creson:

- Pregatim legumele: prazul se spala si se taie julien; ardeiul se taie cuburi mai mari, morcovii se curata si se taie rondele, dovlecelul se curata si la fel, il taiem in  cuburi mai mari- la fel cartofii.

- In oala punem prazul sa se caleasca in margarina vegetala, pana se inmoaie usor. Adaugam morcovii si ardeiul, apoi restul legumelor, le lasam sa se inabuse putin la foc mic si acoperite cu capac, apoi turnam apa clocotira peste ele , cat sa acopere legumele de doua degete. Adaugam putina sare si un cub concentrat de leguma sau pui.

- Lasma sa fiarba bine apoi le mixam cu mixerul blender. Supa crema rezultata o punem iar la foc si aduagam frunzele de creson. Le lasam sa fiarba cca 5 minute, pana se inmoaie. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume cu creson" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume cu crutoane