Supa crema de sparanghel

de RuxyRux in Supe, 20 Noi 2010 | 6375 vizualizari

 

O supa cu un gust extraordinar( mai ales pentru iubitorii sparanghelului).

 

INGREDIENTE

Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • o legatura mare de sparanghel
  • o ceapa
  • trei cartofi
  • un morcov
  • 150 gr smantana
  • 40 gr unt
  • sare dupa gust
  • 2-3 linguri ulei  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sparanghel:

Punem intr-o oala la foc putina apa, apoi uleiul, ceapa tocata, morcovul taiat rondele subtiri, cartofii feliati si lasam 5 minute sa fiarba la foc mic, apoi adaugam 1, 5 l apa si lasam sa fiarba bine.
Separat punem la aburi sparanghelul taiat cubulete impreuna cu mugurii si-l lasam pana se inmoaie.
Cand zarzavatul de supa este fiert , il punem la blender impreuna cu sparanghelul si cu zeama din supa si untul si aducem din nou oala pe foc. potrivim de sare, adaugam smantana amestecand cu grija si nu lasam pana la punctul de fierbere. Dam deoparte si servim. Pofta mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa simpla, de chimion