Supa cu galusti

de cicilica in Supe/Ciorbe, 9 Ian 2010 | 3988 vizualizari

Supa cu galusti

 

INGREDIENTE

  • 7oo gr carne pasare
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 pastirnac
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • delikat
  • leustean
  • patrunjel dupa preferinta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galusti:

Se ia carnea se spala ,se pune in putina apa la oparit. Se  ia o oala in care se pun legumele intregi,apoi carnea de pui, sare ,  se completeaza cu apa(cam 4 litri) si se pune la fiert.Cind carnea s-a fiert se scoate pe o farfurie ,impreuna cu legumele si se pregatesc galustele.

Galuste:

se bat spuma cele 2 oua,se adauga putina sare ,se adauga grisul in ploaie pina ce compozitia se face ca o smintina groasa .

CInd se pun galustele supa trebuie sa clocoteasca.Se ia cu virful lingurei din compozitie si se pun galustele in oala,apoi se stropes cu o ceasca de apa rece.Se pune capacul pe oala si se fier cam 10 minute , (la foc moderat)dupa care se intorc usor cu linura se stropesc cu inca o ceasca de apa rece se acopera si se lasa sa fiarba inca 10 minute.La sfirsit se adauga verdeata,delikat,piper.Din carne si legume se poate face un pilaf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galusti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Bucataras 1

16.01.2010, 21:31

Bine ai venit printre bucatarasi, sa-mi zici daca ai probleme cu incarcarea pozelor

ela 1

16.01.2010, 21:41

pe mine nu ma ajuti cu pozele alea de la dobos?se pare ca sunt pedepsita?

cicilica 1

25.02.2010, 23:45

asa este Bucataras din acest motiv nici nu postez mai multe retete.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume