Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Se ia carnea se spala ,se pune in putina apa la oparit. Se ia o oala in care se pun legumele intregi,apoi carnea de pui, sare , se completeaza cu apa(cam 4 litri) si se pune la fiert.Cind carnea s-a fiert se scoate pe o farfurie ,impreuna cu legumele si se pregatesc galustele.
Galuste:
se bat spuma cele 2 oua,se adauga putina sare ,se adauga grisul in ploaie pina ce compozitia se face ca o smintina groasa .
CInd se pun galustele supa trebuie sa clocoteasca.Se ia cu virful lingurei din compozitie si se pun galustele in oala,apoi se stropes cu o ceasca de apa rece.Se pune capacul pe oala si se fier cam 10 minute , (la foc moderat)dupa care se intorc usor cu linura se stropesc cu inca o ceasca de apa rece se acopera si se lasa sa fiarba inca 10 minute.La sfirsit se adauga verdeata,delikat,piper.Din carne si legume se poate face un pilaf.
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult