Supa de bulion cu cus-cus

de babi5 in Supe, 29 Mar 2014 | 6504 vizualizari

 

Imi place tare si fiindca este si supa preferata si dorita si de batrinul meu tata ma conformez ...Nu am de ales . se foloseste si supa de oase ,dar eu am folosit doar supa de zarzavat si am complectat cu bulion de casa .. Buna si racoroasa ..

 

INGREDIENTE

  • 200 gr cus-cus
  • 1,5 l bulion
  • 1,5 supa de zarzavat
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 1 ardei galben gras
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 felie telina
  • 1 radacina patrunjel
  • frunze patrunjel
  • 2 linguri zahar(eu am folosit brun)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de bulion cu cus-cus:

Am pus la fiert in 1,5 l apa, zarzavatul curatat si spalat bine. Cand zarzavatul s-a fiert bine l-am strecurat si am adaugat bulionul, apoi am potrivit de sare si piper, am adaugat si zaharul, apoi dupa cateva clocote am adaugat cus-cusul. Am lasat 5 minute sa dea in clocot, dupa care am oprit focul si am acoperit, am lasat sa-si mareasca  volumul cus-cus-ul. Am asezonat cu patrunjel verde.

Pofta sa aveti... si de mancat si de preparat!

TIPS-URI

1

Se prezinta in cani, boluri sau farfurii

2

Se serveste fierbinte asezonata cu patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bulion cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui