Supa de cartofi cu unt si chimen

de RuxyRux in Supe, 23 Noi 2010 | 9519 vizualizari

 

Este cea mai buna supa de cartofi pe care am mancat-o vreodata...

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 3 cani  mari  de supa de legume( dinainte preparata)
  • 1 lingurita chimen
  • 500 gr cartofi
  • sare
  • piper
  • nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi cu unt si chimen:

Fierbem cartofii ca pentru piure si apoi chiar ii transformam intr-un piure adaugand si 50 gr unt.

Intr-o tigaie rumenim chimenul apoi il dam prin masina de rasnit si-l facem pudra.

Luam o tigaie si topim 50 gr unt, apoi adaugam chimenul, lasam cca un min si apoi dam deoparte.

Luam piureul si-l amestecam cu supa de legume, cu mixerul, apoi adaugam sarea, piperul, praful de nucsoara si potrivim gustul.

Servim adaugand cate o lingura din chimenul cu unt...e un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi cu unt si chimen" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

23.11.2010, 11:20

Da daaa e o minunatie...n-am mai avut portii pentru cate cereri....LoL

Dana_Retetegg 1

23.11.2010, 12:18

Arata bineYummi

RuxyRux 1

23.11.2010, 12:51

Si e tare yamyyyy.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci de padure cu migdale