Supa de castraveti murati

de MotanLaOale in Supe, 9 Feb 2014 | 4701 vizualizari

 

Am vazut-o la Ina si am zis ca merita incercata. Foarte buna este!

 

INGREDIENTE

  • 6 castraveti murati
  • 3 morcovi mici
  • 50g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 L supa de pui
  • 150g spaghete (taietei)
  • 200g smantana
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de castraveti murati:

Castravetii se taie rondele.

Morcovii se curata si se taie rondele.

Am facut 1 L de supa dintr-un cub de concentrat.

Intr-o oala se topeste untul si se calesc castravetii 3-4 minute.

Se adauga faina si se amesteca bine.

Se adauga morcovii si supa si se fierbe 20 minute. (pana se fierb morcovii)

Se adauga pastele si se mai fierbe 10 minute.

Se amesteca smantana cu mararul tocat si se toarna in oala.

Se mai fierbe 5 minute, se potriveste de sare si piper si este gata.

Se consuma calda.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca aveti folositi taietei de casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

10.02.2014, 11:10

Multumesc

Ina 1

14.02.2014, 21:21

Acum vad reteta

MotanLaOale 1

14.02.2014, 21:36

Asteptam sa o vezi. Tare mi-a placut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa cu rosii uscate la soare