Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
O supa minunata si perfecta pentru zilele de sarbatoare sau pur si simplu pentru o duminica in familie. As putea zice ca mi-a placut chiar mai mult decat supa de pui.
Pulpa de curcan o crestam pe langa os si o punem la fiert in apa rece cu sare (am folosit un vas de 4.5 l ).
Cand incepe sa fiarba indepartam spuma pana devine limpede.
Adaugam boabele de piper si mai lasam sa fiarba aproximativ o ora.
Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugam legumele curatate, spalate si taiate in doua daca sunt foarte mari.
Mai completam cu apa fierbinte daca a scazut si lasam sa fiarba la foc mic.
Cand sunt fierte atat legumele cat si carnea, scoatem carnea si legumele pe o farfurie si strecuram supa.
Indepartam carnea de pe os cat este inca calda si o partea din ea o taiem bucatele si o adaugam in supa. ( cu cealalta parte eu am facut o salata)
La fel adaugam 2 morcovi taiati rondele (legumele fierte le-am folosit la salata).
Pastele le fierbem separat in apa cu sare si la final le adaugam in supa.
Servim supa calda cu patrunjel verde tocat.
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult