Supa de fasole verde lata

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 4 Aug 2012 | 4938 vizualizari

 

Fasolea asta galbena si lata este cunoscuta in zona Clujului si ca ,, fasole de unt '' pentru ca e atat de catifelata si gustoasa ca se topeste in gura . Prefer cand am legume prospete de calitate sa nu le ,, incarc '' cu prea multe arome si condimente .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole lata galbena
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 150 ml suc de rosii
  • 100 ml ulei
  • sare
  • boia
  • patrunjel verde
  • telina verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole verde lata:

  1.  Curatati si spalati legumele .
  2. Caliti usor ceapa tocata si morcovul feliat .
  3. Puneti in deasupra 3 l apa si fasolea  rupta bucati + jumatate din verdeata tocata , sare si bopia rosie de ardei  .
  4. Fierbeti cam 30 minute. Verificati daca legumele sunt fierte [ daca e nevoie mai lasati putin ].
  5. Adugati sucul de rosii , lasati inca 5 minute pe foc.
  6. Serviti supa cu verdeata presarata deasupra.
  7. Eu am insotit-o cu ardei iute si paine neagra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde lata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Sim0na 1

07.08.2012, 14:43

Foarte buna ciorbita!!!

Sylvia 1

08.08.2012, 17:53

ce pofta mi-ai facut !!!!!

jolygina 1

20.08.2012, 20:21

sanatoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole