Supa de legume cu turnatei

de Valclaudia in Supe, 9 Mai 2017 | 4756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 1 borcan zarzavat pentru ciorbe (morcov, pastarnac, telina, patrunjel)
  • 1 foaie de dafin
  • 1 ardei kapia
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • cca 1,5 l apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde

Turnatei:

  • 2 oua de casa
  • 3 linguri cu varf de faina
  • piper rosu proaspat macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu turnatei:

Curatam ceapa si ardeiul, le spalam, le tocam si le punem la foc mediu impreuna cu apa plata, foaia de dafin si zarzavatul din borcan.

Lasam sa fiarba 10 minute, apoi adaugam rosiile pasate si fierbem in continuare supa.

Intr-un castron, batem ouale cu faina, adaugam piper rosu proaspat macinat.

Amestecul obtinut se toarna intr-o punga curata, taiem capatul pungii, obtinand un orificiu foarte mic, prin care lasam compozitia de turnatei sa se scurga in supa care clocoteste.

Lasam sa fiarba cateva minute, oprim focul, presaram marar verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu turnatei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de sfecla rosie