Supa de linte rosie

de rivka in Supe/Ciorbe, 7 Dec 2009 | 6423 vizualizari

 

este foarte sanatoasa fiindca contiine multe fibre si este si foarte foarte hranitoare fiindca contine multe proteine, avand calorii foarte putine.

eu o beau si seara :) fierbinte in loc de ceai, asa ca imi trece si foamea care ma apuca in fiecare zi in jur de ora 9, 10 :(

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 1 catel usturoi
  • 1 cana mare linte rosie(mie imi place sa iasa supa groasa bine)
  • 2 conservute rotunde de pasta de rosii
  • ulei masline
  • se serveste cu ardei iuti sau cu chimen proaspat ras in ea cui ii place, sau cu ceapa ca si supa de fasole si paine...dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de linte rosie:

Ceapa se toaca marunt, catelul de usturoi se zdrobeste, se aseaza in oala si se dustuiesc scurt in putin ulei de masline pana isi lasa putin miros.

Se adauga lintearosie care inainte a fost lasata minim 30 minute in apa calda ...eu o las cam 1 ora, se adauga apa si se lasa la fiert cca 30 minute. Atentie sa nu dea in foc lintea face spuma.Se adauga pasta de rosii, se mai da 2 clocote si se stinge focul.

Se serveste cu ardei iuti, sau chimen macinat sau dupa cum doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de linte rosie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

ANCA 1

09.12.2009, 21:09

eu, ca Oana, cu pachetul in dulap de nu's cand, doar ca e linte galbena, nu rosie..cred ca merge si asta, nu?

rivka 1

09.12.2009, 21:38

daca e galbena la culoare da merge si aia pt supa sigur! sa pui pasta de rosii oricum in supa .
pai pacat sa o tii sa nu o mancati ...

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa cu varza si fasole boabe