Supa de pui cu fideluta

de Zamfira in Supe, 14 Sep 2012 | 4950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 1 telina
  • 3-4 morcovi
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • frunze de patrunjel
  • sare
  • 200 g. fideluta (sunt mai subtiri ca fideaua)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu fideluta:

Spalam carnea si o portionam. Curatam si spalam legumele, un morcov il dam pe razatoare, restul legumelor puteti sa le taiati in bucati mai mari sau cubulete.

Punem carnea la fiert si indepartam spuma formata pe parcurs. Dupa 5-10 minute de fierbere si spumare adaugam legumele si sarea (ceapa si cateii de usturoi vor ramane intregi).

Timp de fierbere 40-50 minute. In final adaugam fideluta, patrunjelul verde tocat si mai fierbem supa timp de 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu fideluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa ungureasca de pui