Supa de rata cu taitei de casa

de marcela1979 in Supe, 7 Iul 2011 | 14079 vizualizari

 

Am primit ieri o punga cu taitei de casa de la o prietena de a mea si mi era tare pofta de o supa cu taitei.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati spate de rata
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • o leg de frunze de patrunjel
  • taitei de casa
  • sare,piper
  • 1 ceapa alba
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rata cu taitei de casa:

Se spala carnea se rata si se pune la fiert ,luand spuma ce se formeaza.Cand e pe jumatate fiarta se pune in oala ceapa intreaga si zarzavatul curatat si taiat in patru.Se lasa sa fiarba la foc mic.Cand e fiert si zarzavatul se strecoara supa si se pune pe foc din nou.Carnea se ia de pe oase si zarzavatul se taie in bucatele mai mici si se pune inapoi in oala,se adauga taiteii de casa si se lasa sa mai fiarba.Cand taiteii sunt fierti se adauga sare si piper dupa gust si frunzele de patrunjel tocate marunt si se stinge focul.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rata cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca cu ciuperci