Supa de rosii

de luminita20_2006 in Supe, 15 Sep 2009 | 5662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg rosii
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 letaura pentrunjel
  • 2 l apa
  • 1 dovlecel mic
  • 1 lingurita delicat de legume
  • 50 ml ulei de masline
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Morcovul si radacina de patrunjel se taie rondele, telina fasii, ceapa tocata marunt, dovlecelul si ardeii se taie cubulete. se pun intr-o oala toate legumele la fiert cu 2 l apa si uleiul de masline.

Rosiile se dau prin masina de rosii astfel obtinad un suc de rosii.

cand legumele sunt aproape gata se pune sucul de rosii peste legume si se lasa sa fiarba 25 min, apoi se condimentaza. Cand e gata se adauga patrunjel /optional marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu galuscute