Supa de rosii

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 22 Apr 2010 | 4712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 l suc de rosii (este de preferat cel preparat in casa)
  • - 2 l zeama de carne (eu fierb un piept de pui)
  • - 2 cepe
  • - 2 morcovi
  • - 1 radacina patrunjel
  • - 1 legatura patrunjel
  • - 1 pahar de apa cu orez
  • - o lingurita zahar
  • - sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Zarzavatul taiat si un piept de pui se fierb la foc mic sub capac.

Cand totul este fiert, cu ajutorul unei spumiere se scoate atat zarzavatul cat si carnea.

Zarzavatul se paseaza dupa care se adauga in supa de carne.

Pieptul de pui se taie fasiute subtiri si se adauga si el in supa.

Se adauga si sucul de rosii.

Se potriveste de sare si se da la foc , lasand sa mai fiarba cateva minute.

Separat se fierbe in apa cu putina sare orezul care se adauga in supa in momentul in care  se da jos de pe foc.

Se adauga o lingurita de zahar si se aromeaza cu patrunjel verde.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 22:37

Daaaaaaaaa imi place oregano...................voi incerca.........multumesc!

nadina73 1

22.04.2010, 23:42

super buna,imi place si mie

Bucataras Medi 1

23.04.2010, 10:12

foarte buna, nadina...................vara este un deliciu.....................

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Bors din carne de porc dres cu ou si zeama de lime