Supa de rosii de iarna

de Brindusa in Supe/Ciorbe, 6 Feb 2010 | 7158 vizualizari

 

Vreau sa-i multumesc mamei mele ca asta vara m-a stresat :) si m-a impins de la spate. incat am reusit sa facem din gradina noastra (fara pesticide!) o groaza de minunatii pe care sa le folosim iarna. Aici am folosit sucul de rosii (bio).

 

INGREDIENTE

  • 1 l suc de rosii
  • 4 l apa
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 300 ml supa clara (facuta in casa si congelata)
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 4 -6 linguri orez
  • sare, piper, dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii de iarna:

Pune in apa legumele si fierbe-le. Cand sunt aproape fierte pune orezul si sarea, piperul, oregano. Cand e fiert orezul adauga supa clara si lasa pana incepe din nou sa fiarba. Adauga sucul de rosii, da un clocot, potriveste de sare/piper si inchide focul.

Presara patrunjelul. Poti servi cu putina smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii de iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (6)

Brindusa 1

18.03.2010, 15:42

Nicolae, chiar te rog! Si poti sa si postezi sa vad si eu

kukibella 1

12.02.2011, 11:28

RuxyRux 1

12.02.2011, 11:42

E o supa grozava!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa vieneza de cartofi