Supa de rosii, morcovi, sfecla fiarta si goji

de AlexTeacher in Supe, 28 Sep 2015 | 3015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Rosii coapte – 3 buc
  • Morcovi – 2 buc
  • Sfecla fiarta – 1 buc
  • Apa – 500 ml
  • Oregano proaspat – 4 frunzulite
  • Sos tabasco – 1 lingurita
  • Goji berries – 3 linguri (1 lingura/portie)
  • Sare si piper dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii, morcovi, sfecla fiarta si goji:

 

  • Taie rosiile, morcovii si sfecla cuburi si adauga-le in blenderul Oster Versa;

  • Peste acestea pune apa si oregano proaspat;

  • Activeaza functia presetata „Soup”;

  • Odata incheiat programul de gatire, adauga sare, piper si lingurita de sos Tabasco;

  • Serveste cu goji berries deasupra pe care le lasi cateva min la hidratat in supa;

 

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii, morcovi, sfecla fiarta si goji" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

29.09.2015, 07:52

) Pentru mine este de bebelusi . Imi place sa vad texturi si consistente diferite la o supa

- Andreea - 1

29.09.2015, 09:13

Bogorodea Marian 1

29.12.2015, 03:12

sunt foarte bune fructele goji in mancare...are cei mai multi antioxidanti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu legume