Supa italiana cu perisoare, orzo si cavolo nero

de Satisfyyourcravings in Supe, 16 Dec 2018 | 2772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 catei de usturoi
  • 300 grame carne tocata de porc
  • 100 grame cavolo nero/ stevie/spanac/ kale
  • 1 ceapa
  • 1/4 cana pesmet panko (se poate inlocui cu pesmet obisnuit)
  • 1/3 cana orzo/ alte paste mici
  • 1 cub concentrat de pui
  • 1 lingura mix de condimente Toscan (reteta aici: https://bit.ly/2LeOpdA)
  • ulei de masline
  • sare/piper
  • 40 grame Parmezan ras
  • 4 felii de paine
  • 2 linguri unt la temperatura camerei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa italiana cu perisoare, orzo si cavolo nero:

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. 

Morcovii se taie in bucati mari, ceapa se toaca marunt, usturoiul se piseaza. Se indeparteaza cotoarele de la cavolo nero si se taie frunzele marunt.

Se incalzeste ulei de masline intr-o oala pentru supa cu fund dublu si se adauga ceapa, morcovii si jumatate din cantitatea de usturoi. Se calesc 8-10 minute la foc mediu spre mic. 

Intre timp, se amesteca pesmetul cu sare, piper, carnea tocata si jumatate din cantitatea de condimente Toscan. 

Se modeleaza in perisoare mici. 

Restul de condimente Toscan se adauga peste legumele din oala, se amesteca bine, apoi se adauga cavolo nero, cubul concentrat, sare si 4 cani de apa. Se aduce la punctul de fierbere. Cand incepe sa fiarba, se adauga orzo si perisoarele. Se fierb la foc mediu, acoperite cu un capac 10 minute. 

Intre timp, se amesteca untul cu restul de usturoi si sare. Se ung feliile de paine pe o singura parte, se transfera pe o tava si se coc in cuptor pana devin crocante, 5 minute. 

Se amesteca jumatate din cantitatea de Parmezan in supa si se adauga sare si piper dupa gust.

Se toarna in boluri, se presara cu restul de Parmezan si se serveste fierbinte cu paine cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa italiana cu perisoare, orzo si cavolo nero" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa cu perisoare de pui