Supa peruana de cartofi dulci cu branza Feta, dovlecei si caju

de Satisfyyourcravings in Supe, 23 Mar 2018 | 2472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 cub concentrat de legume
  • sare, piper
  • ulei
  • 2 lingurite otet balsamic
  • 200 grame cartofi dulci
  • 250 de grame cartofi
  • 1 dovlecel
  • 2 lingurite cumin pudra
  • 2 lingurite paprika pudra
  • 4 fire coriandru/ patrunjel
  • 100 grame branza Feta
  • 20 grame Caju, prajite, nesarate
  • 2 bucati ciabatta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa peruana de cartofi dulci cu branza Feta, dovlecei si caju:

Se preincalzeste cuptorul la 220 de grade Celsius. Se toaca ceapa si se piseaza usturoiul. 

Se curata cartofii de coaja si se taie in cuburi mari, iar dovlecelul in cuburi mici. 

Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-o cratita cu fund dublu si se soteaza usturoiul si ceapa 1 minut, la foc mediu. Se adauga jumatate din cantitatea de cumin si paprika si se gateste cateva secunde. Se adauga 700 ml de apa, cubul concentrat si cartofii si se aduce la punctul de fierbere. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mediu 15 minute. 

Intre timp, se toaca coriandrul si caju si se taie Feta cuburi.

Se incalzesc ciabatta 6-8 minute in cuptor.

Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie si se soteaza dovlecelul, la foc mediu, 6-8 minute. La final, se adauga sare si piper.

Se paseaza supa cu ajutorul unui blender vertical, adaugand apa daca este nevoie. Se adauga otetul balsamic, sare si piper. 

Se serveste cu Feta, dovlecelul sotat, Caju, coriandru si restul de cumin pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa peruana de cartofi dulci cu branza Feta, dovlecei si caju" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de cartofi cu carnati afumati