Supa rosie cu legume si paste fainoase

de Valclaudia in Supe/Ciorbe, 6 Mai 2016 | 3100 vizualizari

 

Rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 praz
  • 1 borcan radacinoase conservate pentru iarna (telina, morcov, pastarnac, patrunjel)
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • cca 3l apa plata
  • 100 gr. paste fainoase marunte (stelute)
  • verdeata proaspata (marar, patrunjel)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rosie cu legume si paste fainoase:

Curatam, apoi spalam ardeiul si prazul sub jet de apa rece.

Punem la foc oala cu cca 3 l apa plata.

Adaugam uleiul de masline, prazul taiat rondele si ardeiul taiat bucatele.

Cand apa da in clocot adaugam continutul din borcanul de radacinoase conservate, foaia de dafin, sare si piper dupa gust.

Lasam cca 10 minute sa fiarba legumele, apoi adaugam rosiile pasate.

Dam cateva clocote, presaram pastele fainoase si lasam sa fiarba supa la foc domol cca 8-10 minute.

Oprim focul, presaram verdeata proaspat tocata si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rosie cu legume si paste fainoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

09.05.2016, 19:35

Tare buna arata supita ta Val

mihaelar63 1

15.05.2016, 01:20

Buna !!!

Panacris 1

21.05.2016, 22:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din aripioare de pui cu dovlecel