Supa-crema de legume cu spanac si paste

de cristeena20 in Supe, 30 Apr 2013 | 2922 vizualizari

 

Mai adaug o reteta de supa la categoria supe-creme. In trecut nu ma omoram dupa astfel de supe, dar am invatat sa le fac bune...si acum le ador. Aceasta supa este deosebit de gustoasa si nutritiva...

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel curgette
  • 3 rosii moi
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de varza dulce
  • 1 bucata de ardei gras
  • 2 morcovi
  • sare,piper , ulei de masline
  • o mana de paste
  • o mana de spanac frunze
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de legume cu spanac si paste:

- Intr-o oala punem putina apa la fiert. Curatam legumele si le taiem toate in bucati mai mari. CAnd apa da in clocot bagam legumele toate in oale si punem putina sare. Lasam sa fiarba foarte bine (apa doar sa le acopere)

- Fierbem pastele separat in apa cu sare

- Cand legumele sunt fierte mixam totul cu blenderul , apoi aducem iar pe foc, adaugand frunzele de spanac. Gustam de sare, piper (eventual adaugam 1/2 cub knorr) si lasam sa fiarba frunzele cca 5 minute. La final adaugam pastele fierte si stingem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de legume cu spanac si paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu taitei de casa.