Supa-crema de naut cu afumatura

de lilik in Supe, 4 Oct 2012 | 4644 vizualizari

 

Va recomand cu drag aceasta supica cremoasa,atat de simpla si totodata atat de gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr naut uscat
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 tija de telina
  • coaste afumate de porc(dupa placul fiecaruia)
  • ulei de masline
  • sare,piper
  • crutoane de paine integrala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de naut cu afumatura:

Punem de seara nautul la inmoi intr-un vas incapator cu apa.

A doua zi il clatim in mai multe ape si il mai lasam in apa pana avem totul pregatit.

Curatam ceapa,morcovii si telina si le tocam marunt,apoi le punem cu 3-4 linguri de ulei de masline la innabusit.

Cand s-au inmuiat punem nautul,lasam putin,apoi punem apa cat sa acopere de o palma.

Cand incepe sa clocoteasca punem afumatura ,spalata bine inainte,apoi lasam sa fiarba la foc mic pana nautul este fiert.

Cand este gata potrivim de sare si piper,apoi scoatem coastele din oala si cu blenderul de mana facem crema de naut.

O servim calda cu putin ulei de masline crud si crutoane de paine integrala(si bineanteles cu afumatura).

TIPS-URI

1

puteti opta si pentru varianta de post fara afumatura ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de naut cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de naut