Tabouleh

de Oana in Salate, 11 Ian 2010 | 10750 vizualizari

 

O salata foarte, foarte racoritoare, cu gust intens de lamaie si menta. Din pacate nu am avut bulgur, cine doreste poate adauga. Libanezii prefera mai mult cu patrunjel :)

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii mari
  • o ceapa alba mare
  • o legatura mare de patrunjel
  • zeama de la o lamaie
  • cateva frunze de menta verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleh:

Legumele si verdeturile se spala, se sterg, rosiile se taie cubulete, la fel si ceapa. Patrunjelul si menta se toaca fin. Se amesteca toate intr-un bol, impreuna cu zeama de lamaie, uleiul si condimentele. Se serveste cu lipie libaneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleh" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Adinuta 1

21.01.2010, 00:52

simpla, sanatoasa si gustoasa

Oana 1

21.01.2010, 13:19

Rodie 1

07.10.2010, 23:54

nu am mai auzit de aceasta salata pana acum, trebuie sa incerc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata Primavara