Tagliatele cu mere (de post)

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 4 Dec 2017 | 4347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g tagliatele
  • 4 mere (mici)
  • 2 lg zahar
  • Scorțișoară
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatele cu mere (de post):

Punem apa la fiert cu un praf de sare. Cand clocoteste, punem pastele și le fierbem 8 min. După ce au fiert, le strecuram si le trecem sub jet de apa rece.

Merele le curatam, spalam si le tăiem felii subtiri. 

Într-o tigaie, punem o lingura ulei si caramelizam zaharul cu scortisoara. Adaugam merele si le lăsăm cca. 5 min. Adaugam pastele și omogenizam. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele cu mere (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

navidad_2017 1

09.12.2017, 09:44

Ce idee geniala si ce bunatate a iesit, cu ingrediente putine si la indemana oricui! Noi am presarat si migdale macinate deasupra (din pacate nu am avut nuca), pe post de "Parmezan". Si inspirati de reteta Dvs, am facut si o portie cu dovleac... Multumim ptr reteta!

Auras12 1

11.12.2017, 19:44

Delicioase!

mihaelar63 1

16.12.2017, 07:28

Ingenioasa combinatie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta Pilaf cu urzici, reteta gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru perioada postului