Tagliatelle cu dovlecel

de alilianaa in Mancaruri de post, 8 Aug 2014 | 5470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • 5 role tagliatelle
  • sare, piper dupa gust
  • putin oregano uscat
  • o rosie si jumatate
  • 3 graunti usturoi
  • 10 picaturi ketchup ( decor)- optional
  • o jumatate de ceapa
  • 4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu dovlecel:

 Tagliatelle se pun la fiert conform instructiunilor.  Pe urma le punem la scurs intr-o strecuratoare,  dupa ce le-am trecut sub un jet de apa rece. 

 Uleiul se pune la incins, adaugam ceapa, sare, piper si usturoiul zdrobit. Cand ceapa s-a inmuiat putin, adaugam dovlecelul care a fost taiat fasii cu cutitul econom si amestecam. Lasam 2 minute si adaugam rosiile care au fost taiate pe lung ( fara seminte). Amestecam, potrivim de sare, presaram oregano uscat. 

Cum spuneam, optional, la decor putem folosi cateva picaturi de ketchup. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci, reteta perfecta pentru zilele de post