Tagliatelle cu sos de ardei copti si rosii

de Lau in Paste, 11 Iul 2012 | 3362 vizualizari

 

by miha,eu am cumparat pastele de lene sa fac:))e mai comod

 

INGREDIENTE

  • 500 g ardei copti
  • 1 ardei iute
  • 3 rosii
  • 5 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos de ardei copti si rosii:

Ardeii, rosiile si ardeiul iute se coc (eu le-am copt in cuptor)

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in 2 linguri de ulei. Cand ceapa devine transparenta se adauga rosiile taiate cubulete, sucul de rosii, ardeii curatati si taiati fasiii, ardeiul iute taiat cubulete, se adauga condimente dupa gust si se mai lasa sa fiarba cateva clocote.

Pastele se fierb in apa cu sare timpul indicat pe ambalaj, le scurgem de apa le trecem pe sub un jet de apa rece, le scurgem bine de apa si se amesteca cu sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos de ardei copti si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Lau 1

12.07.2012, 09:06

pe caldura asta

laura_n 1

12.07.2012, 14:01

mama, ce bunatate

Lau 1

12.07.2012, 15:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant cu paste si galbiori