Tagliatelle cu sunca , ciuperci si smantana

de RoXx in Paste, 31 Oct 2012 | 10225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr sunca feliata
  • 200 ml smantana
  • 1 ceapa
  • 5 ciuperci medii
  • sare,piper
  • o lingurita pudra usturoi
  • o jumatate lingurita praf chilli
  • 200 gr tagliatelle
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sunca , ciuperci si smantana:

Se pune apa cu sare la fiert intr-o oala cu pereti inalti. Cand a inceput sa farba in clocot se adauga si pastele si se fierb conform timpului de pe ambalaj.

Ceapa se curata si se taie julienne. Sunca se taie in fasii de 1 cm. Ciupercile se taie si ele fasii subtiri. Se pune la calit ceapa cu un praf de sare. Dupa 2-3 minute se adauga si sunca si ciupercile si se lasa la calit in jur de 5 minute. Apoi, se adauga si smantana si condimentele si se lasa 5 minute la foc mic. Dupa ce au fert pastele de preferat sa fie al dente, se pun peste sos si se mai lasa 1 minut pe foc.

Se servesc calde.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sunca , ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bavette cu dovlecei și ciuperci