Tagliatelle de post cu sfecla rosie

de adnia in Paste, 11 Ian 2013 | 3624 vizualizari

 

Din seria "pacalim piticul" va prezint tagliatelle de post cu sfecla rosie. Din moment ce copilului ii plac atat de mult pastele fainoase, am gasit de cuviinta sa imbin pasiunea lui culinara cu legumele pe care nu le accepta nicicum. asa s-au nascut pastele colorate!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -1 cana suc de sfecla rosie amestecat cu pulpa ( eu le-am facut la storcatorul de fructe,rezultand o pasta fina si fuida)
  • -50 ml apa
  • -sare
  • -faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle de post cu sfecla rosie:

Se amesteca bine toate ingredientele, pana se formeaza un aluat tare, care se lasa la odihnit 30 min (sa se aseze glutenul), apoi se proceseaza prin masina de taietei  Se lasa la uscat si se pastreaza in pungi de hartie, pana in momentul utilizarii.

Daca nu aveti masina de taietei, intindeti foaie de aluat cat mai subtire, lasati cateva min. sa se usuce putin, apoi rulati si taiati taieteii cu cutitul foarte bine ascutit.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle de post cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste homemade cu sos de rosii, busuioc si chiftelute de pui