Taietei chinezesti cu bambus

de Sylvia in Paste, 21 Ian 2010 | 17117 vizualizari

COMENTARII (16)

Bucataras 1

21.01.2010, 19:13

, Sylvia, bine ai venit in rindul bucatarasilor, cel mai vesel site culinar . Uite, noi discutam de Julie & Julia la editorialul scris de Adinuta, ai mincat celebra "Boeuf Bourguignon" sau "Beuf a la Bourguignonne" in Franta?

Oana 1

21.01.2010, 19:20

Ce bine arata! Pe aici nu am vazut bambus

PapaBun 1

21.01.2010, 19:26

Va trimit eu din Irlanda, e din abundenta de la chinezi

Oana 1

21.01.2010, 19:40

Cristi, cred ca as gasi doar in Dragonul Rosu....dar e f. departe de mine, nu ajung pe-acolo deloc...

Oana 1

21.01.2010, 19:52

Sylvia, acum am vazut reteta si pe blogul tau si mi-am dat seama cine esti Inca o data, bine ai venit la noi!

Sylvia 1

21.01.2010, 21:39

Va multumesc mult pentru primire, aveti o comunitate minunata, sper sa pot sa postez cat de des retete.
Bucataras am mancat o data dar sincer nu mi-a fost chiar pe plac...poate nu am gustat eu varianta care trebuia
Oana exact de Dragonul Rosu vroiam sa iti zic in Bucuresti, lasa ca aujungi tu si faci o aprovizionare ca sunt la conserva si le poti pastra multa vreme apoi, pupici.
Cristi ti-am vizitat de ceva zile blogul, nota zece si jos palaria .

Bucataras 1

21.01.2010, 22:23

retetele ca retetele, dar daca postezi un strop de zimbet, e excelent

Irina 1

21.01.2010, 22:25

Ce bine ca ati deschis discutia despre bambus! Eu am gasit la un supermarket, am cumparat, dar avea un gust foarte ciudat si nu am avut curajul sa-l folosesc. Habar n-am avut ce sa fac cu el dupa ce l-am scos din borcan...

ANCA 1

21.01.2010, 22:33

wau, pe gustul meu, mancare chinezeasca!!

mihaelar63 1

21.01.2010, 22:47

multumim de reteta , chiar azi am preparat pentru prima data taitei de orez la solicitarea ,, mancatorilor '',mi-a fost destul de greu pana m-am documentat.

Adinuta 1

21.01.2010, 23:19

si mie imi plac mancarurile chinezesti

Sylvia 1

22.01.2010, 10:04

Irina era ok ca are gust ciudat, bambusul ( cel putin asta la conserva are un gust initial super ciudat,fad...)Gatit insa ia gustul alimentelor, condimentelor care il inconjoara si are o textura aparte, este excelent in combinatii cu alte legume sau cu pui .

Sylvia 1

22.01.2010, 10:06

Anca ma bucur ca ti-a placut reteta, o sa mai postez ca eu gatesc de minim 2 ori pe saptamana mancare chinezeasca

Sylvia 1

22.01.2010, 10:08

Mihaelar63 taieteii de orez sunt putin mai pretentiosi la gatit dar cu siguranta ies minunati daca se respecta principiile de preparare.

Sylvia 1

22.01.2010, 10:09

Bucataras o sa incerc si cu zambetul sincer vb cu asa mancaruri bune in fata ca si pe site-ul acesta nu vad cine ar putea sa fie altfel decat cu zambetul pe buze si

Xandrinne 1

23.12.2014, 09:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chow Mein Noodles cu legume chinezesti