Tarta & briose cu tomate si mozzarella

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2012 | 4460 vizualizari

 

Dragilor, azi va las o tarta delicioasa cu branzica! La cererea fiicei mele am facut si cateva briosele :)

 

INGREDIENTE

  • 2 1/2 cani faina de grau
  • 1/ 1/2 cana iaurt
  • 1/4 cana smantana
  • 1 ou
  • 2 lg pasta de tomate
  • 1/2 lgt praf de copt
  • 1/4 lgt bicarbonat de sodiu
  • 50 g branza
  • 180 g mozzarella
  • ierburi aromate
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta & briose cu tomate si mozzarella:

1. Amestecati iaurtul cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu si faina.
2. Puneti in compozitie smantana si oul si omogenizati.
3. Adaugati pasta de tomate si amestecati bine.

4. La fianal adaugati cele 50 g de branza, sarea, ierburile aromate si amestecati.

5. Puneti compozitia in forme de tarta si/sau briose (cea de tarta cu diametrul de 20 cm).
6. Taiati 1/2  din mozzarella in dreptunghiuri si infingeti-le in aluat.

7. Dati tava la cuptor 50-60 min la 200 °C.
8. Imediat ce ati scos din cuptor puneti deasupra cealalta 1/2 de mozzarella.

   Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta & briose cu tomate si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

aziz 1

24.06.2012, 08:53

ce pofticios arata!!!!!!!!!

_Alina_ 1

24.06.2012, 09:37

Fetelor va cu drag! Multumesc pentru aprecieri!

mamaieelena 1

24.06.2012, 13:55

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciuperci si nuci