Tarta cu branza si mere

de mimmi in Dulciuri, 28 Mai 2011 | 6022 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente blat :

  • 3 oua
  • 6 -7 linguri rase cu faina
  • 2 linguri apa
  • 2 lingurite colorant rosu alimentar
  • 1 plic praf de copt
  • 4 linguri zahar
  • 500 g branza de vaci
  • 150 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra''
  • 5 mere
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si mere:

Separam ouale,albusurile le batem spuma tare,peste galbenusuri adaugam zaharul si le mestecam bine pana isi dubleaza volumul. '

Peste galbenusuri adaugam faina amestecata cu praful de copt,albusurile si le amestecam cu dosul unei linguri.

Adaugam cele 2 linguri de colorant si mai amestecam pana se incorporeaza complet.

Turnam compozitia intr-o tava de tarta unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptor pentru 25 de minute.

Intre timp,batem tare frisca,o amestecam cu branza de vaci scursa si indulcim cu cele 2 linguri de zahar.

O dam la frigider pana se raceste blatul.

Taiem merele felii (nu trebuie neaparat sa le curatati de coaja).

Intindem branza peste blat,aranjam frumos merele si dam la frigider pentru o ora.

Se poate servi asa simplu sau cu orice fel de topping !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort diplomat de mere