Tarta cu branza si spanac

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2016 | 2869 vizualizari

 

O tarta gustoasa si satioasa care se face usor. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/tarta-cu-spanac-si-branza-de-vaci/

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • spanac 400-500 g
  • 2 oua
  • 250 g branza de vaci
  • 1 lingura de pesmet
  • sare, piper
  • seminte de mac
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si spanac:

Se lasa aluatul de foietaj la dezghetat.

Spanacul se dezgheata,se stoarce foarte bine de zeama si se pune intr-un bol. Adaugam branza rasa, 1 ou, pesmetul, sare si un praf de piper si amestecam bine.

Punem o parte din aluat in tava pentru tarta si oprim o parte pentru facut grilajul de deasupra tartei.

Punem peste luat si compozitia de spanac si o presam bine cu lingura. Marginile aluatului le indoim si facem grilajul.

Ungem tarta cu 1 ou batut, presaram mac si dam la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute.

TIPS-URI

1

Puteti presara dasupra seminte de susan sau oregano.

2

Eu am folosit o branza de vaci sarata.

3

Puteti folosi spanac praoaspat oparit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si spanac