Tarta cu legume

de oanapl in Mancaruri de legume, 9 Mar 2017 | 4023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 ardei rosu
  • 200 g rosii cherry
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 borcan ciuperci
  • 70 g telemea
  • 4 oua
  • 5-6 linguri smantana
  • 1 aluat foietaj
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume:

Cureti ardeiul de seminte si dovlecelul de coaja si le tai felii subtiri. Ceapa verde si ciupercile le tai marunt si pui toate legumele intr-un castron si le amesteci. Adaugi telemeaua data pe razatoarea mica si adaugi sare, piper si patrunjel, dupa gust.

 Intinzi aluatul cu sucitorul si il asezi in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, apoi il intepi cu furculita din loc in loc. Torni legumele peste aluat si adaugi ouale batute cu smantana. Asezi rosiile cherry deasupra si introduci tava in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 55-60 de minute, pana cand tarta se rumeneste frumos.

Lasi sa se raceasca putin, apoi o feliezi si o servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

oanapl 1

11.03.2017, 16:04

Va multumesc pentru aprecieri!

Xandrinne 1

11.03.2017, 18:49

mirela0911 1

12.03.2017, 10:13

O tarta care imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut cu brânză